Om Ti på topp

Velkommen til ti på topp tur konkurranse

Ti på topp Hamar er en morsom tur konkurranse for både barn, voksne og eldre. Du er garantert flotte turopplevelser i ditt nærområdet.

Målet med ti på topp er å besøke 10 ulike turer i løpet av aktivitetsperioden som er fra 10.mai til 10.Oktober. Gjennom å registere turene på nettsiden eller i Ti på topp- appen er man med i trekningen av flotte premier. Man kan konkurrere mot  andre og man kan få en ekstra motivasjon til å besøke mange flottet turer i Lillehammer området. 

Alle kan delta i Ti på topp. Du kan enten delta på lag i bedriften din, som venne- eller familielag eller som individuell deltaker.

Hvordan registere turene?

Turene registere du enkelt via Ti på Topp- appen som du kan laste ned til din mobil. Når du er ved turmålet trykker du på " SJEKK INN" knappen. Da blir turen registert.  I appen har du også turbeskrivelse og kart. 

Har du glemt å sjekke deg inn på en tur så kan vi få fikset det i ettertid også. Kontakt oss. 

Pris

Det koster 200kr for å delta i Ti på Topp. Det er egne priser for bedrifter. 

 

FOTOKONKURRANSE

Vi kårer årets turbilde av innsendte bidrag som er kommet inn vi appen, på vår nettside, samt bilder som er merket med #tipåtoppinnlandet på instagram. Bildene børe være i høy oppløsning. Så bruk # på bildenen dine og si nevn gjerne hvor bilde er tatt. 

Det vil også være små konkuranser under sesongen hvor man kan vinne fine premier. 

Hold deg oppdatert og følg oss på: 

Instagram HER

Bruk #tipåtoppinnlandet og #tipåtopphamar 

Følg oss på facebook HER

 

GOD TUR :) 

 

Spørsmål?

Ta kontakt med prosjektansvarlig for 10 på topp Hamar 

Karoline.bogen@bedriftsidretten.no 

Tilbake til hovedside